VWbornholms historie

Vwbornholm Historie

fortalt af Michael

”Grundlag for køretur”

Sommer ’98 Bug Stop Skagen. Her faldt der interesse for bilen og den atmosfære som man oplever i form af træf. Kristian lagde VW til, og vi drog af sted. Interessen for bilen og bilens historie blev oftere og oftere diskuteret og snakket om. Snakken gik fra snak-drøm-idé om at Bornholm manglede en folkevognsklub for de luftkølede. Derfor blev der på relativ kort tid handlet og snakket til højer og venstre om en klub.

"Køreturen”

Køretur Bornholm Rundt, blev arrangeret. Blev enige om en køredato, 1stk A4-ark med en ganske kort beskrivelse om vores tankegang. Dette ark, blev hængt op i butiksvinduet på Statoil, Rønne.

Dette blev læst af mange mennesker, bl.a. Kjeld Olsen, P4-Bornholm, som gerne ville lave et indslag i radioen angående denne køretur og om hvorfor vi fandt på at arrangere noget som helst med netop denne bil. Efterfølgende lørdag, kl. 10 skulle bilerne mødes på Store Tov, Rønne.

Spændingen var meget stor om hvor mange der ville møde frem. Vi blev MEGET overraskede, 10 biler dukkede op. Langt over det vi havde turet og håbe på. Der blev udvekslet e-mail adresser, telefonnumre mv.

"Fødslen”

Efter dyndingerne havde lagt sig, blev vi enige om at prøve og samle de mennesker som havde været med på denne tur. Efter et par møder i løbet af vinteren, havde vi en stiftende generalforsamling d. 07.01.2000

Klubben blev startet. Interessen var stor. Bornholms Boble Klub var født!